Dr. Vilallonga
Cirugies
Platinium
PREGUNTES
Blog
Contacte

TIPUS DE CIRUGIES


Oferim les millors solucions per a la teva salut.


CIRUGIA ENDOCRINA

Som experts en el tractament quirúrgic de malalties provocades per problemes en les glàndules endocrines que poden ser causants d'obesitat. Totes les cirurgies es realitzen mitjançant laparoscòpia per a major confort del pacient, recuperació i mínimes incisions. Fem servir la visió 3D per obtenir millors resultats sobre el pacient augmentant la seva seguretat.

CIRURGIA BARIÀTRICA I METABÒLICA

Si després de seguir una dieta específica, exercici durant la setmana i prendre els medicaments prescrits no s’obtenen resultats, és el moment de posar-te en mans dels professionals de Quirobes.
La diabetis ha esdevingut una malaltia molt freqüent i greu. Cal tractar-la de manera efectiva, i la cirurgia de la diabetis o metabòlica pot ser la millor opció per guanyar qualitat i anys de vida. Tècniques com ara el bypass gàstric han demostrat una gran utilitat.
Som especialistes en la cirurgia de l’obesitat i en les seves complicacions, com el fet de tornar a guanyar pes, el pes inadequat o el reflux després d’una cirurgia de l’obesitat. Algunes tècniques antigues o endoscòpiques que no hagin resolt completament el problema de l’obesitat poden beneficiar-se d’una segona opinió.
És una opció terapèutica indicada especialment per a l’obesitat mòrbida, i amb un consens important entre els especialistes pels seus resultats excel·lents. Hem treballat en els casos de revisió més extrems i complexos per donar solució als teus problemes.
CIRURGIA DE TIROIDES I PARATIROIDES

Les glàndules tiroide i paratiroides estan situades a l’altura del coll i tenen com a funció principal la producció d’hormones que intervenen en la regulació de nombrosos processos metabòlics.
Aquesta cirurgia és necessària quan es presenten tumors o quan les glàndules del pacient augmenten de mida i provoquen irregularitats metabòliques. Per a això, fem servir la major tecnologia de visió i monitorització del nervi recurrent per garantir els millors resultats postoperatoris sense complicacions. Som experts en càncer de tiroide i malalties de les paratiroides.
CIRURGIA SUPRARENAL

Les glàndules suprarenals són sobre els ronyons i produeixen tot un seguit d’hormones.
A més d’estar indicada contra el càncer i la metàstasi suprarenal, la cirurgia també està indicada quan hi ha diferents tumors que afecten la producció d’aquestes hormones, com l’adrenalina, el cortisol o l’aldosterona.
Correu electrònic


Adreça
Despatx 50
C. Marquesa de Vilallonga, 12
08017 Barcelona
Telèfon
Adreça
C/ Buïgas, 19.
08017 Barcelona
Telèfon
CONTACTE
Correu electrònic
Comentaris