Dr. Vilallonga
Cirugies
Platinium
PREGUNTES
Blog
Contacte

DOCTOR VILALLONGA


Noves tècniques, com ara la tecnologia robòtica i laparoscòpica, resulten molt útils per facilitar les intervencions més complexes en pacients que pateixen problemes d’obesitat greu.


DR. VILALLONGA PUY

Cirurgia general i endocrina

@drvilallonga

El Dr. Vilallonga és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en cirurgia general i digestiva. Com a membre a la Junta de la Facultat de Medicina de la UAB, és professor associat del Departament de Cirurgia.

Actualment, el Dr. Vilallonga és secretari de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat (SECO) i desenvolupa funcions a la International Federation for the Surgery of Obesity (IFSO) com a membre del New Technology Committee. Així mateix, té el diploma d’expert, és formador per la SECO i és metge reconegut pel portal Top Doctors.

La seva formació acadèmica comença amb l’accés a la llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Universitat Rovira i Virgili i el 2002 acaba els seus estudis de pregrau a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant aquests anys va participar en projectes de voluntariat i cooperació mèdica. Va cursar la seva formació com a cirurgià a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​on es va formar en cirurgia laparoscòpica en tots els àmbits. El 2006 va obtenir el grau de doctor i va rebre el reconeixement amb un premi acadèmic extraordinari.

Amb un llibre publicat sobre cirurgia de revisió en obesitat, nombrosos articles i estudis, el Dr. Vilallonga té experiència en centres internacionals com a cirurgià i com a investigador en l’àmbit de la cirurgia de l’obesitat mòrbida, i les seves línies de recerca estan relacionades íntimament amb la cirurgia no invasiva, amb les noves tecnologies i amb la robòtica. Posteriorment, va treballar a la Cleveland Clinic de Florida (EUA) i a Bèlgica, on es va formar en cirurgia laparoscòpica avançada, endocrina i robòtica.

A nivell assistencial, és expert en cirurgia laparoscòpica avançada i robòtica. El doctor ha treballat amb les últimes tecnologies per al tractament de la patologia endocrina i de l’obesitat. És especialista en cirurgia de revisió en malalts d’obesitat mòrbida i extrema. També ha tractat pacients en edats extremes amb problemes d’obesitat.

Correu electrònic


Adreça
Despatx 50
C. Marquesa de Vilallonga, 12
08017 Barcelona
Telèfon
Adreça
C/ Buïgas, 19.
08017 Barcelona
Telèfon
CONTACTE
Correu electrònic
Comentaris